• Waar is de stoet?

  Vorig weekend was het Sint-Margriete kermis. Onder een stralende zon konden jong en oud genieten van leuke activiteiten. Proficiat voor het kermiscomité van Sint-Margriete! Een vraag die de ganse namiddag wel op ieders lippen lag was: waar is de stoet?

  Lees meer...

 • Tekort aan parkeerplaatsen in Sint-Laureins?

  Parking sporthal.JPGHet OCMW bestuur gaat 20 exrta parkeerplaatsen aanleggen naast het rusthuis omdat er te weinig parkeerplaatsen zijn. Samen begrijpt dit niet. Als we nu één probleem niet hebben in Sint-Laureins dan is het een parkeerprobleem.

  Lees meer...

 • Jullie doen nooit een voorstel

  Inspraak.jpgDe burgemeester haalde zwaar uit naar de oppositie tijdens het debat over de Bellekensstraat. De burgemeester verweet Samen nooit zelf met een voorstel op de proppen te komen. Samen diende de burgemeester van antwoord.

  Lees meer...

 • Watervliets klavertje vier bij Samen

  <P>Heidi De Lange, Carine Andries, Dirk Calsyn Franki Van de Moere en Tom Lacres. </P>Met de voorstelling van nog eens drie nieuwe kandidaten krijgt de Samen-lijst in Sint-Laureins zo stilletjes aan vorm.

  ‘Door de verhuizing van Caroline Meire naar Waterland-Oudeman was lijsttrekker Franki Van de Moere onze enige Watervlietse kandidaat', zegt Tom Lacres. ‘Daarom ging we op zoek naar versterking in de deelgemeente.'

  Samen vond er drie kandidaten. ‘Heidi De Lange is als slagersvrouw een bekend gezicht in de gemeente. Met Carine Andries hebben we nog iemand die de gemeente erg goed kent. Zij staat als zorgkundige heel dicht bij de ouderen in het dorp, en kent de politiek als schoondochter van wijlen eerste schepen Rudolf de Craene.

  Dirk Calsyn werkte jaren bij Het Volk en later Corelio, waar hij verantwoordelijk was voor de layout van diverse tijdschriften. Dirk was vroeger actief bij jeugdhuis Dynamo, 't Smesken, het Oogstcomité en voetbalclub VK Watervliet.'

  Bron: het Nieuwsblad