• Samenprogramma online

  Programma.gifHet voorbije weekend, en het volgende weekend, gaan de Samenkandidaten op stap in de ganse gemeente om ons kiesprogramma aan u persoonlijk te overhandigen. U mag dus iemand van onze kandidaten aan uw deur verwachten. Klik op deze link om ons programma te lezen: Programma Samen.pdf

 • 1, 7 en 17

  THC.gifEen opvallende bordencampagne in Sint-Laureins is die van de nummers 1, 7 en 17 op de Samenlijst. Franki Van de Moere, Hugo Coene en Tom Lacres voeren samen deze campagne. Zo plaatsen de lijsttrekker en lijstduwer onze nieuwe én bijzondere kandidaat Hugo Coene in the picture.

 • Op Sentse wegen kom je wat tegen

  Foto Samen CD&V.JPGDe regen en de wind hebben veel affiches van de verkiezingsborden gerukt. Dan verschijnen soms verrassende boodschappen. Zo prijkt bij CD&V nu bijna 'Samen werken aan een gelukkig nieuwjaar'. Is dit een blik op de toekomst?

 • Tom in verkiezingsdebat

  Debat.jpgVorige week vrijdag mocht Tom met Franki Van de Moere de kleuren van Samen verdedigen in een verkiezingsdebat. Het debat werd georganiseerd door de landelijke gilden.

  Lees meer...

 • De eerste spadesteek

  Singelke.JPGHet gemeentebestuur van Sint-Laureins heeft gisteren de eerste spadesteek gegeven voor de aanleg van een KMO-zone. Het is tekenend voor het beleid dat wordt gevoerd in onze gemeente.

  Lees meer...

 • Autostickers in straatbeeld

  Samen wagen.JPGDe campagne is nu volop bezig. Borden, affiches, stickers, huisbezoeken, website,... Neem zeker eens een kijkje op de website van Samen.

 • Bordencampagne Samen is gestart!

  Bord Samen.jpgDit weekend verschijnen de Samenborden in het straatbeeld. We kiezen zoals zes jaar geleden opnieuw voor een groepsfoto. Samen kunnen we het anders! Alvast een woord van dank aan de bordenzetters die dit weekend aan de slag zijn.

 • Samen wil besturen in Sente

   ‘Met enige trots stelt Samen zijn voltallige kandidatenlijst voor’. Zo begon lijsttrekker Franki Van de Moere zijn laatste voorstelling van de kandidaten. In diverse schuifjes liet huidig oppositiepartij Samen in Sint-Laureins de voorbije weken haar kandidaten los op de buitenwereld.

  Lees meer...

 • Campagnefoto

  Tom Lacres blog.jpg

  De foto's zijn gemaakt, de kaartjes gedrukt, de campagne is nu wel echt begonnen! Volg mijn campagnebelevenissen op deze blog. Neem ook eens een kijkje op www.samen-anders.be