• Het is gebeurd!

  Samen bedankt.jpgNa 36 jaar is de absolute CD&V meerderheid in Sint-Laureins gebroken. Samen behaalde 47,2% van de stemmen en zal de volgende 6 jaar de gemeente besturen met NVA. Samen schrijft hiermee politieke geschiedenis in Sint-Laureins. De grote inzet van iedereen de voorbije jaren heeft finaal zijn vruchten afgeworpen. Bedankt kiezers!

 • Krater in de Leemweg

  De grond zakt letterlijk weg in de Leemweg. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. De Leemweg is een lappendeken geworden door alle herstellingen. Maar nu is het toch wel heel erg zoals blijkt uit de foto's. De Leemweg heeft er een krater bij. Dit krijg je als je een uitstelbeleid voert inzake openbare werken.

  Leemweg gat.JPGLeemweg gat2.JPG

 • Plattelandsfonds blijft lege doos

  Amper 14 dagen geleden vertelde de burgemeester van Sint-Laureins tijdens het debat van de Landelijke Gilden dat er geld kwam naar Sint-Laureins via het Plattelandsfonds. Driewerf hoera! Eindelijk! Nu blijkt dat er geen cent komt naar onze gemeente!

  Lees meer...

 • Samenfeest was voltreffer

  Samenfeest podium.jpgAfgelopen zondag organiseerde Samen opnieuw een zeer geslaagd eetfestijn. Ruim 250 sympathisanten genoten van aperitief, beenham en dessert. Tijdens een wervelende show, onder leiding van Steven en Nikita, werden alle kandidaten van de Samen-lijst voorgesteld. Voor een fotoreportage klik hier: Samenfeest