• De Samencampagne in beeld

  Dirk Calsyn maakte voor de Samenborrel een prachtige montage van de Samencampagne. Deze montage brengt unieke nooit vertoonde beelden van achter de schermen. Het is een mooie herinnering aan een historische campagne en voor alle mensen die Samen genegen zijn. De diamontage start in maart 2012 en eindigt, hoe kan het ook anders, na de verschillende nieuwjaarsrecepties in 2013.


  Lees meer...

 • Jubilea

  Het voorbije weekend mochten we met het schepencollege twee echtparen ontvangen op het gemeentehuis voor hun jubileum. Schepen van burgerlijke stand Claudine Bonamie had een nieuwe aanpak uitgewerkt en een leuk woordje voor beide echtparen. Voor een verslag in de Taptoe klik hier: Annie en Firmin.gif en Ivonna en Willy.gif

 • 100.000 bezoekers!

  Vandaag kwam de 100.000ste bezoeker langs op mijn blog! Het is bijna niet te geloven dat zoveel bezoekers kwamen kijken naar een politieke blog en dit op 5 jaar tijd. Bedankt aan de trouwe lezers van deze blog!

 • Infoavond OCMW-raadsleden

  De medewerkers van de sociale dienst organiseerden een interessante infoavond voor de leden van de OCMW-raad. Aan bod kwamen de werking van het lokaal opvanginitiatief (LOI) en de sociale dienst.

  Alles werd netjes opgelijst in twee powerpoints. Om deze te bekijken klik hier: Voorstelling LOI.pptx en Voorstelling sociale dienst.ppt. Het werd een zeer leerrijke avond. Een woord van dank gaat uit naar Tim en Ilse voor hun rondleiding en presentaties, ook aan de OCMW-secretaris voor haar toelichtingen. In latere bijdragen op deze blog kom ik op een aantal zaken nog terug. Later volgt nog een tweede infoavond die dan zal gaan over het woonzorgcentrum (WZC).