• Koningstaart in Sents OCMW

  De troonswissel liet ook het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Sint-Laureins niet onberoerd. ‘Bakker Guy heeft speciaal voor dit feest een koningstaart gebakken’ zegt OCMW-voorzitter Tom Lacres. ‘De foto’s van beide koningen en Belgische vlaggen sieren de taart. Dat wordt straks smullen met onze bewoners’

  Bron: Het Nieuwsblad

 • Seniorenraad geïnstalleerd

  Seniorenraad.JPGDe nieuwe seniorenraad van Sint-Laureins is geïnstalleerd en telt 19 leden. De nieuwe n voorzitter is Raymond Strymes, ondervoorzitter wordt André Blomme en penningmeester Lisette Steenaert. Tom Lacres, OCMW-voorzitter en schepen van seniorenzaken woont de seniorenraden bij namens het schepencollege. Lieve De Wannemacker, maatschappelijk assistent in het OCMW, is secretaris. 

  De leeftijd om lid te worden van de seniorenraad werd verlaagd van 65 jaar naar 55 jaar. De seniorenraad telt naast afgevaardigden uit seniorenverenigingen nu ook geïnteresseerde senioren.

  Namens een bejaardentehuis/service- en wooncomplex

  Carine Andries en Carine Van Deynse

  Namens een gemeentelijke vereniging met een seniorenwerking

  Agnes Bassier, Godelieve De Baets, Hedwige De Busscher, Arnold De Smet, Erik Dooghe, Urbain Herrebout, Katrien Huyghe, Lisette Steenaert en Raymond Strymes.

  Geïnteresseerde senioren:

  Rudi Braet, André Blomme, Freddy Francke, Hedwige Mollet, Jenny Soberon, Rita Van Laeke, Helena Van Loo en Lydia Willems.

 • Ontbijt op het Stee

  Niet minder dan 640 Watervlietenaren schoven gisterenmorgen aan, aan de ontbijttafel van de KVLV en de Landelijke Gilden op het Stee in Watervliet. ‘Velen hebben vrienden en kennissen meegebracht’ vertellen de organisatoren. ‘Elk jaar wordt het ontbijt groter en groter’.

  Voor meer sfeerbeelden, klik hier: Nieuwsblad.