• Twee nieuwe zitbanken rond WZC

    Er zijn twee nieuwe zitbanken geplaatst rond het rusthuis. Deze twee zitbanken zijn een eerste stap in de verdere verfraaiing van de omgeving rond het rusthuis. Deze banken vervangen de oude zitbanken. Een woord van dank gaat naar de technische dienst van de gemeente voor het plaatsen van deze zitbanken.

  • Twee burelen gerenoveerd

    Foto bureel.JPGEr is in het rusthuis veel werk aan de winkel. Zo hangt het pleisterwerk in de kamers van het rusthuis reeds jarenlang geschonden aan de muur. Herstellingswerken werden nooit uitgevoerd. De volgende jaren zullen de muren in de kamers worden hersteld en een likje verf krijgen. In aanloop van deze werken werden alvast twee burelen gerenoveerd. Er werd een nieuwe vloer aangelegd en ook de muren werden opnieuw geschilderd.

  • Fotomontage voor nieuwe inwoners

    Voor de verwelkoming van de nieuwe inwoners werd een fotoreportage gemaakt over Sint-Laureins. Deze reportage werd gerealiseerd door amateurfotografen uit onze gemeente: Dirk Calsyn, Willy Boey, William Van Vooren, Alain Lagrange, Carline De Vos en Joke Ost. Florian Rodts zorgde voor de pianomuziek. Dirk Calsyn monteerde alle foto's tot één geheel.